Vandaag de dag moet alles rap gaan.

We sturen snel een berichtje. Ook naar ons lief.

Daar is op zich niets mee. Ik heb zelfs een leuk e-bookje geschreven met 101 leuke liefdesberichtjes (stuur me een mailtje voor de link: smiles@carolineanseeuw.com)

Maar hierdoor is een van de heerlijkste uitingen van liefde naar de achtergrond verdwenen: de klassieke liefdesbrief.

Een liefdesbrief is niet zomaar een stuk papier met haastig geschreven woorden erop

Over een liefdesbrief is nagedacht, soms gewikt en gewogen om de juiste woorden en de aangepaste boodschap te vinden. Het is een tastbaar symbool van jullie liefde. Een kleine schat die de diepte van onze gevoelens laat zien.

In een tijd waarin we vooral appjes en snelle berichtjes sturen, is het schrijven van een echte liefdesbrief iets bijzonders geworden.

En juist omdat liefdesbrieven zo zeldzaam zijn geworden, zijn ze ook extra speciaal. Denk er eens over na – wanneer heb je voor het laatst een handgeschreven brief ontvangen van iemand van wie je houdt? Een echte brief in je brievenbus tussen alle reclame en rekeningen?  Geef toe, dat is toch zoveel leuker als een digitale boodschap.

Maar de brief zelf is dan nog niet het meest romantische. Het draait vooral ook om de tijd en moeite die je erin hebt gestoken!

Dus waarom zou je op Valentijn – of op eender welke andere dag – je lief eens niet verrassen met het meest kostbare geschenk van allemaal – een liefdesbrief recht uit je hart?

En vergeet niet, liefdesbrieven zijn niet alleen voor liefdespartner. Ze zijn een prachtige manier om je genegenheid te uiten voor vrienden en familieleden. In Amerika vinden ze het doodnormaal dat je ook brieven (of kaartjes) stuurt naar hen.

Dus waar wacht je nog op? Pak pen en papier en laat je liefde stralen in elk woord.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, maak je dan geen zorgen!

Ik heb een e-boek gemaakt vol praktische tips om je te helpen de perfecte liefdesbrief te schrijven. Van het komen in de juiste mood tot het kiezen van waarover je moet schrijven. Deze gids heeft alles wat je nodig hebt om een liefdesbrief te maken die niet alleen een smile op het gezicht van je lief brengt, maar die de tand des tijds zal doorstaan!

Bovendien krijg je een paar voorbeelden van andere beroemde en minder beroemde liefdesbrieven.

Want één ding is zeker – een oprechte, ouderwetse liefdesbrief is het mooiste geschenk dat je aan iemand kunt geven.

Via deze link, kan jij gratis dit E-book downloaden.

Klik op de foto om het e-book te ontvangen