Boek een lezing

Caroline Anseeuw - lezing Agra vrouwen

Op zoek naar een boeiende en leuke lezing? 

Op zoek naar een keynote spreker die jouw bedrijf of organisatie kan voorzien van de broodnodige positieve energie? Zoek dan niet verder en boek Caroline Anseeuw!

Caroline is een gepassioneerde spreker die haar publiek weet te betoveren met haar enthousiasme en expertise op het gebied van geluk en positiviteit. Ze leert haar luisteraars  strategiëen en gewoontes die leiden tot meer geluk en succes, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Met haar bruisende persoonlijkheid weet ze elk publiek te boeien en te inspireren. Haar lezingen zitten boordevol praktische tips en inzichten die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Of je nu op zoek bent naar manieren om persoonlijk te groeien, hechtere & gelukkigere  teams of je bedrijfsprestaties te verbeteren, Caroline is de perfecte spreker om je te motiveren en te laten zien hoe belangrijk een positieve mindset is.

Boek Caroline Anseeuw als keynote spreker en ervaar zelf hoe zij je kan helpen om meer positiviteit en succes te creëren in jouw bedrijf of organisatie.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van haar ‘signature talks’. Alle lezingen zijn aanpasbaar qua inhoud en duurtijd, steeds aangepast aan de wensen van het publiek.

Mogelijke onderwerpen voor lezingen

De kracht van positieve energie

Stel je voor dat je elke dag opstaat met een gevoel van positieve energie en mentale veerkracht, zelfs in tijden van crisis. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk! En het mooie is dat wanneer jij je goed voelt, dit niet alleen een positieve impact heeft op jezelf, maar ook op de mensen om je heen.

Caroline Anseeuw, expert op het gebied van positieve energie, deelt tijdens haar lezing praktische tips en tools voor een positieve mindset. Ze laat je zien hoe je jezelf kunt opladen met positieve energie en hoe dit kan zorgen voor meer positiviteit, plezier en succes in alle domeinen van je leven.  Met haar enthousiasme en expertise zal Caroline je inspireren om elke dag met een glimlach op te staan en het beste uit jezelf te halen.

Breng meer Smiles in je leven

Lachen is de beste remedie tegen stress, spanning en somberheid. Het heeft niet alleen een positief effect op ons humeur, maar ook op ons lichaam en onze relaties met anderen. Maar in ons drukke dagelijkse leven worden we allemaal serieuzer en serieuzer en vergeten we vaak om te lachen en plezier te hebben.

Tijdens deze lezing neemt Caroline Anseeuw je mee op een reis door de wereld van de lach. Ze laat je zien wat lachen precies is en welke vele voordelen het heeft voor onze gezondheid en ons welzijn. Maar belangrijker nog, ze geeft concrete tips en adviezen om meer vrolijkheid en lach in je leven te brengen.

Deze lezing biedt inspiratie en praktische tools om meer plezier en vreugde in je leven te brengen.

De Powerparadox

Wij hebben allemaal een portie mannelijke en vrouwelijk energie in ons. Deze twee dynamieken kunnen elkaar tegenwerken en elkaar tegelijkertijd versterken.

Het begrijpen van deze twee totaal verschillende energiën en het doorbreken van de powerparadox lost vele frustraties op en maakt het leven zoveel gemakkelijker, zowel op professioneel als op privé vlak.

Caroline geeft je op haar vrolijke en enthousiaste manier inzichten over van jouw oer-energien, over in je kracht staan en over positieve vibes in je leven brengen.

 

(Opnieuw) Stapelgek op elkaar

Je herinnert je vast nog wel de tijd dat jullie relatie nog jong was en vol passie en plezier zat. Maar naarmate de jaren verstrijken en de verplichtingen zich opstapelen, merk je dat de vonk langzaam begint te doven. Voor je het weet, zit je vast in een dagelijkse sleur en lijkt je relatie op automatische piloot te draaien.

Gelukkig is er goed nieuws! In deze lezing zal Caroline Anseeuw jullie laten zien hoe je met leuke strategieën en tools op een verrassende manier de vonk opnieuw kunt laten overslaan. Ze deelt praktische tips en adviezen om meer vrolijkheid en een positieve boost in jullie relatie te brengen.

Of je nu al lang samen bent of net aan een nieuwe relatie begint, deze lezing biedt inspiratie en praktische handvatten om elkaar opnieuw te betoveren.

Van wild idee tot in iemand's boekenkast

Heb je altijd al gedroomd van het schrijven en uitgeven van je eigen boek? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar het hele proces van het maken van een boek, van wild idee tot in iemands boekenkast? Dan is deze lezing iets voor jou!

Tijdens deze lezing licht Caroline de sluier op over het hele schrijf- en uitgeefproces van een boek. Ze deelt haar kennis en ervaring op een transparante manier, waarbij niets verborgen wordt gehouden. Van kosten en opbrengsten tot alle stappen die komen kijken bij het realiseren van een boek, je krijgt een kijkje achter de schermen en nuttige tips en do’s en don’ts als aspirant-schrijver.

Maar ook voor mensen die geen schrijfambities hebben, biedt deze lezing een interessante én onverwachte blik achter de schermen. Het is een ideale lezing voor serviceclubs, culturele centra en bibliotheken, waarbij je meer te weten komt over de fascinerende wereld van het schrijven en uitgeven van boeken

Spread Kindness: Hoe kleine gebaren levens kunnen veranderen

Tijdens deze lezing neemt Caroline Anseeuw je mee op een inspirerende reis vol met leuke en verrassende manieren om de wereld een beetje mooier en vriendelijker te maken. Caroline laat je zien hoe je met kleine en simpele daden van vriendelijkheid een positieve impact kunt hebben op de mensen om je heen.

Of het nu gaat om het geven van complimentjes, het tonen van dankbaarheid, het doen van onverwachte attenties of het verrassen van anderen, Caroline deelt praktische tips en ideeën om vriendelijkheid en positiviteit in je dagelijks leven te integreren. En het mooie is dat niet alleen de ander blij wordt van deze kleine daden, maar ook jijzelf er voldoening en blijdschap uit kunt halen.

Dus, kom naar deze lezing en ontdek hoe jij door middel van kleine en grote daden van vriendelijkheid een verschil kunt maken in de wereld om je heen. Laat je inspireren en creëer samen met Caroline een positieve en vrolijkere wereld!

Wat zeggen luisteraars over Caroline’s lezingen?

Het regende pijpenstelen en ik wilde niet gaan naar de lezing door Caroline Anseeuw,  maar ik ben zo bij dat ik het gedaan heb. Het was het meer dan waard om dit rotweer te trotseren.

Francine Giët

“Ik heb al veel presentaties meegemaakt, maar deze was een van de allerbeste”

Sherry Hus

“Caroline Anseeuw is energiek, goedlachs en welbespraakt. Ze kan mensen enthousiasmeren en positieve vibes doorgeven”

Elle Van Loy (uit persartikel in De Zondagskrant)

“Caroline weet haar publiek te boeien , een echte storyteller, zelfs als het over de financiën gaat. Een aanrader.”

Marijke Beel

“Presentatie was in lijn met de sessies en boeken van de Anthony Robbins ´unlimited power’ en alike”

Marc Troch

“Caroline, je hebt ons een heerlijke middag bezorgd”

Katia Gaspar

“Caroline, gefeliciteerd met de leuke voorstelling van je boek. Top gedaan, vlot en vol enthousiasme”

Nadine Maes

“Caroline gaf een boeiende uiteenzetting over haar boek op een ontspannende en vloeiende wijze. Heel interessant. Heb er van genoten.”

Fernand Van Hees

“Caroline, nogmaals wow, echt goed gedaan”.

Marc Dockx

Maak kennis met Caroline Anseeuw

Caroline is een auteur, coach, spreker, inspirator en ondernemer met een missie om meer smiles en positieve energie in de wereld te brengen. Met haar enthousiaste en vrolijke aanpak inspireert ze vrouwelijke ondernemers om blijer en sterker te worden,  om hun vrouwelijke kracht te omarmen en hun charisma te vergroten.

Caroline is ook een gecertificeerde coach in integrative nutrition en happiness coach en heeft talloze opleidingen gevolgd in persoonlijke en zakelijke groei, empowerment en relaties. Ze is de oprichter van het filantropische project 365 Smiles, waarin ze elke dag een tip deelt om iemand blij te maken.

Ze is de bedenker van online programma’s zoals het programma Onweerstaanbaar om vrouwen te inspireren in hun vrouwelijke kracht te staan en onweerstaanbaar te zijn en de transformerende coachprogramma’s Time2Shine en Time2Smile om ondernemers te helpen opnieuw te stralen vol positieve energie in hun relatie en in hun bedrijf.

Caroline is de auteur van het boek ‘De magie van onvergetelijke dates thuis’ en tal van E-books rond positieve energie.
Ze is een veelgevraagde keynote spreker op online en offline evenementen en woont deeltijds in Geel en deeltijds in Antwerpen.

Naast haar indrukwekkende professionele prestaties is Caroline ook de trotse moeder en plusmoeder van zes geweldige kinderen en de partner van Koen Valgaeren. Haar passie en toewijding om meer positiviteit in de wereld te brengen, is wat haar drijft en inspireert in alles wat ze doet.