Boek een lezing

Op zoek naar een boeiende en leuke lezing? 

Dan ben je hier op het goede adres.

Op haar eigen enthousiaste manier, met een vleugje humor, weet Caroline elke keer opnieuw de hele zaal te boeien.

Mogelijke onderwerpen voor lezingen

Lachen is gezond

Een luchtige lezing voor bedrijven, verenigingen, teams die positieve energie willen. In deze boeiende lezing over de kracht van lachen, toont Caroline je aan de hand van de vele wetenschappeljke experimenten wat lachen met jou doet en met de personen naar wie je lacht. Na de presentatie lach je naar iedereen die je tegenkomt en ziet je leven er heel wat vrolijker uit. Doel: welzijn en positiviteit van deelnemers.

Duur: Kan aangepast worden van 20 min tot 1u

Van wild idee tot in iemands boekenkast

Caroline licht de sluier op over het hele schrijf en uitgeef proces van een boek. Er wordt niets verborgen gehouden. Ze is heel transparant over kosten, opbrengsten en wat er allemaal komt bij kijken. Als aspirant schrijver krijg je  nuttige tips en do’s en dont’s.  Ook voor mensen die geen boekschrijf-aspiraties hebben, biedt deze lezing een interessante én onverwachte blik achter de schermen. Ideale lezing voor bv service clubs, culturele centra, bibliotheken. 

Duur: 30 minuten

Happiness hacks om positief en weerbaar te blijven in stressy tijden

In deze stressy en onzekere tijden is het niet altijd gemakkelijk om te blijven stralen en positief te blijven. Mentale weerbaarheid en je zelf goed voelen zijn dé belangrijkste vaardigheden die we nu kunnen leren, volgens McKinzie Consulting Co. Tijdens deze lezing krijg je van Caroline tips voor een positieve mindset en een gelukkiger gevoel, die je gemakkelijk kan toepassen in elk druk leven.

Duur: Kan aangepast worden van 30 minuten tot 2u.

De kracht van vrouwelijke energie

Vrouwelijke energie is niet zwak en flauw. Integendeel.

Al te lang hebben vrouwen hun rol(len) opgenomen met mannelijke energie. Dat is goed, want het heeft vrouwen heel ver gebracht. Maar in deze tijden wordt het steeds belangrijk om ook die krachtige vrouwelijke kant naar boven te brengen, zodat je als charismatisch leider straalt in je bedrijf, in je relatie en vooral dat je zelfvertrouwen en zelfbeeld een boost krijgt.

Duur: Kan aangepast worden van 20 min tot 2u

Onweerstaanbaar voor je (toekomstige) partner

Een leuke lezing voor vrouwen die opnieuw de vonken in hun relatie willen brengen, hun zelfvertrouwen en zelfbeeld willen opkrikken, plezier in hun (toekomstige) relatie brengen en zich onweerstaanbaar willenvoelen (dat geeft een fameuse zelfboost!)

Caroline vertelt op een ludieke manier over de verschillen tussen mannen en vrouwen, die dikwijls zo herkenbaar zijn voor iedereen. Maar ze brenhgt ook tips hoe je zelfs de meest koele kikker opnieuw stapelgek van je maken. 

Kindness rocks

Een korte lezing over de vele voordelen van Kindness voor jezelf, je gezin, je gemeenschap en de rest van de wereld. Met tal van leuke voorbeelden en tips hoe je van kindness een vaste gewoonte maakt zodat jij zelf gelukkiger wordt.

PS: kindneww wordt nu ook aangeraden door burn-out en depressie coaches!

Duur: 15 tot 20 minuten

Het regende pijpenstelen en ik wilde niet gaan naar de lezing door Caroline Anseeuw,  maar ik ben zo bij dat ik het gedaan heb. Het was het meer dan waard om dit rotweer te trotseren.

Francine Giët

“Ik heb al veel presentaties meegemaakt, maar deze was een van de allerbeste”

Sherry Hus

“Caroline Anseeuw is energiek, goedlachs en welbespraakt. Ze kan mensen enthousiasmeren en positieve vibes doorgeven”

Elle Van Loy (uit persartikel in De Zondagskrant)

“Caroline weet haar publiek te boeien , een echte storyteller, zelfs als het over de financiën gaat. Een aanrader.”

Marijke Beel

“Presentatie was in lijn met de sessies en boeken van de Anthony Robbins ´unlimited power’ en alike”

Marc Troch

“Caroline, je hebt ons een heerlijke middag bezorgd”

Katia Gaspar

“Caroline, gefeliciteerd met de leuke voorstelling van je boek. Top gedaan, vlot en vol enthousiasme”

Nadine Maes

“Caroline gaf een boeiende uiteenzetting over haar boek op een ontspannende en vloeiende wijze. Heel interessant. Heb er van genoten.”

Fernand Van Hees

“Caroline, nogmaals wow, echt goed gedaan”.

Marc Dockx