GRATIS WEBINAR

MAAK JE PARTNER WEER HELEMAAL SMOORVERLIEFD OP JE

In 3 simpele stappen

Op DINSDAG 2 mei 2023
van 19u00 – 20:30 – online
Ontdek hoe jij je partner opnieuw smoorverliefd op je kan maken – voor de rest van je leven

  Zit je in een relatie en….

  • Hou je van je partner, maar heb je het gevoel dat jullie relatie in een ‘romantische sleur’ zit?
  • Voel je je niet meer begeerd?
  • Heb je het zo druk, dat je onbewust je relatie ‘op auto-pilot’ hebt gezet?
  • Wil je graag opnieuw heerlijke vonken in je relatie en in jezelf?

  Of ben je momenteel single en…

  • Wil je weten waarom mannen smoorverliefd worden?
  • Van in het begin de basis leggen voor een goede en blijvende relatie?

  Of wil je gewoon wat meer positieve vibes en meer smiles in je leven?

  Dan is dit webinar voor jou!

  7 van de 10 vrouwen voelt zich niet meer geliefd en dat geeft een knauw aan hun eigenwaarde en zelfvertrouwen. 33% van de huwelijken eindigt in een scheiding. Terwijl de kwaliteit van je relatie een super belangrijke factoren voor je geluksgevoel.

  Daarom legt Caroline je op een enthousiaste en vrolijke manier uit hoe je je partner smoorverliefd op je kan maken.  Je komt te weten wat de grootste verschillen zijn tussen mannen en vrouwen in een relatie. 

  Maar ook hoe je je verborgen superpowers kan inzetten. Waardoor je niet alleen meer positieve energie in je relatie brengt, maar ook in jezelf. 

  Het mooie is dat als jij je goed voelt, dit niet alleen een directe impact heeft op jezelf, maar ook op alle mensen om je heen! En zo kom je in een positieve spiraal waar je gelukkig van wordt.

  Dus gun jezelf dit gratis uurtje vol inspiratie en ontvang bovendien een leuke cadeau aan het einde van de sessie!

  Tijdens dit webinar:

  • Zal je leren hoe je magnetische superpowers ervoor zorgen dat je overal zelfverzekerd straalt.
  • Heb je geleerd wat een man nu echt wil, begrijp je zijn ‘rare’ trekjes beter en weet hoe je meer van hem gedaan kan krijgen.
  • Bezit je de tools en technieken om meer positieve energie in je relatie en in jezelf te brengen, waardoor je een instant goed gevoel krijgt.
  • Weet je hoe je de romantische sleur kan omzetten in heerlijke vonken.

  Als je de tips uit het webinar toepast:

  • Voel je meer positieve vibes niet alleen in je relatie, maar ook in jezelf.
  • Voelt het leven minder zwaar.
  • Zie je jezelf én je partner veel liever.
  • Zal je leren hoe je jouw happiness Blueprint kan activeren

  Wat zeggen deelnemers over Caroline’s webinars?

  Fantastische sessie, héél inspirerend en met heldere key takeaways die iedereen kan gebruiken. Bedankt Caroline Anseeuw!

  - Veronique Smans

  Het was super. Ik was enorm blij dat ik de online masterclass heb kunnen volgen ondanks drukke agenda. Caroline straalt en is duidelijk een goed voorbeeld….

  - Rita Galland

  Het was echt een leuke én boeiende training. De moeite! Heb al veel trainingen gevolgd, maar toch weer nieuwe dingen kunnen oppikken.  Ik ga meteen aan de slag met de tips en ik ga doen wat je ons hebt geleerd.

  - Mon Peeters

  Super leuk webinar! Dank je wel

  - Catherine Maes

  Caroline, Je gaf dit webinar op je eigen authentieke manier, warm en opgewekt. Ik voelde dat je ons echt wil helpen. Ik was heel geïnspireerd door je webinar!

  - Jackie Sebastiani

  You rocked it, Caroline. Loved it

  - Kelly Riddle

  Maak kennis met Caroline Anseeuw

  Caroline is een auteur, coach, spreker, inspirator en ondernemer met een missie om meer smiles en positieve energie in de wereld te brengen. Met haar enthousiaste en vrolijke aanpak inspireert ze vrouwelijke ondernemers om blijer en sterker te worden,  om hun vrouwelijke kracht te omarmen en hun charisma te vergroten.

  Caroline is ook een gecertificeerde coach in integrative nutrition en happiness coach en heeft talloze opleidingen gevolgd in persoonlijke en zakelijke groei, empowerment en relaties. Ze is de oprichter van het filantropische project 365 Smiles, waarin ze elke dag een tip deelt om iemand blij te maken.

  Ze is de bedenker van online programma’s zoals het programma Onweerstaanbaar om vrouwen te inspireren in hun vrouwelijke kracht te staan en onweerstaanbaar te zijn en de transformerende coachprogramma’s Time2Shine en Time2Smile om ondernemers te helpen opnieuw te stralen vol positieve energie in hun relatie en in hun bedrijf.

  Caroline is de auteur van het boek ‘De magie van onvergetelijke dates thuis’ en tal van E-books rond positieve energie.
  Ze is een veelgevraagde keynote spreker op online en offline evenementen en woont deeltijds in Geel en deeltijds in Antwerpen.

  Naast haar indrukwekkende professionele prestaties is Caroline ook de trotse moeder en plusmoeder van zes geweldige kinderen en de partner van Koen Valgaeren. Haar passie en toewijding om meer positiviteit in de wereld te brengen, is wat haar drijft en inspireert in alles wat ze doet.