Aanbod voor positieve vibes

Hier vind je de programma’s die positieve vibes in je leven brengen.
Kom regelmatig een kijkje nemen, want ik ben volop bezig met nog een aantal fantastische programma’s.

Allemaal met de bedoeling om jou te laten stralen en elke dag met een lach op te staan!

365 Smiles –
Elke dag een tip om iemand blij te maken

365smiles.net is Caroline’s filantropisch project. Een vol jaar van haar leven heeft ze zich gewijd aan dit project om de wereld een beetje blijer te maken. Kosteloos verstuurt ze elke dag, 365 dagen van het jaar, een tip om iemand blij te maken. En van iemand anders blij maken, word je zelf ook blij!
Wil jij de wereld een beetje blijer maken en jezelf een groot plezier doen? Schrijf je dan snel in op www.365 Smiles.net!

Cover voor de blijmaak tip van 365 Smiles
Cover De magie van onvergetelijke date thuis

Smiles in je relatie

Een goede relatie met je eigen partner is cruciaal voor jouw goed gevoel en zo is “De magie van Romantische Dates Thuis” ontstaan. In dit boek krijg je op enthousiaste en vrolijke wijze tal van praktische tips om weer echt met je partner te verbinden, opnieuw verleid te worden en de vonken van vroeger terug te vinden. Je leert over de verschillen tussen mannen en vrouwen en hoe jouw krachtige vrouwelijke energie jou onweerstaanbaar maakt! Bovendien staan er 12 volledig uitgewerkte ideeën in voor dates thuis. En oh ja, je leert ook nog hoe je zelfs de meest koele partner kan warm maken voor een romantische date met jou!

Online programma onweerstaanbaar

Onweerstaanbaar – online training

Een exclusief online programma met videotrainingen, interviews met experts interviews, checklists, e-books, …, gaat een stap verder dan het boek. Je leert nog meer over de verschillen tussen mannen en vrouwen en hoe krachtige vrouwelijke energie iedere vrouw onweerstaanbaar maakt en haar zelfbeeld een boost geeft!

Caroline gaat dieper in op boeiende onderwerpen als vrouwelijke energie, communicatie in een relatie, seksuele energie, lichaamstaal om in je kracht te staan en onopvallend te verleiden, koken op je date, make-up en kledij die je doen schitteren, … Bovendien krijg je je tal van originele bonussen om jou nog onweerstaanbaar te maken en je relatie nog beter!

I, SMILE

I, SMILE is een online trainingsprogramma (+ individuele coachings)  om elk dag meer positieve enregi te voelen. De thema’s zijn Smile more, positive Mindset, Inner peace, Loving relationships, Energy in body & mind.

Het model is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen tools en technieken. Alles werd door Caroline zelf uitgetest en ze gebruikt deze technieken nog steeds. Nu op haar 57ste voelt ze zich beter dan ooit en ook haar klanten getuigen dat zij door het programma meer positiviteit, plezier en impact in hun leven hebben. Super belangrijk in deze tijden!

Lachworkshops

Lachen is de beste remedie tegen stress, spanning en somberheid. Het heeft niet alleen een positief effect op ons humeur, maar ook op ons lichaam en onze relaties met anderen. Maar in ons drukke dagelijkse leven worden we allemaal serieuzer  en vergeten we om te lachen en plezier te hebben.

Tijdens deze workshop neemt Caroline je mee op een reis door de wereld van de lach,  leer je een aantal lachtechnieken en wordt er vooral veel gelachen.

Een lachworkshop is een onvergetelijke belevenis om samen te doen met vrienden, familie of collega’s. Meer info

In de pers

Geluksgeprek

Boek een lezing

Blog