Aanbod voor positieve vibes

Hier vind je de programma’s die positieve vibes in je leven brengen.
Kom regelmatig een kijkje nemen, want ik ben volop bezig met nog een aantal fantastische programma’s.

Allemaal met de bedoeling om jou te laten stralen en elke dag met een lach op te staan!

365 Smiles –
Elke dag een tip om iemand blij te maken

365smiles.net is Caroline’s filantropisch project. Een vol jaar van haar leven heeft ze zich gewijd aan dit project om de wereld een beetje blijer te maken. Kosteloos verstuurt ze elke dag, 365 dagen van het jaar, een tip om iemand blij te maken. En van iemand anders blij maken, word je zelf ook blij!
Wil jij de wereld een beetje blijer maken en jezelf een groot plezier doen? Schrijf je dan snel in op www.365 Smiles.net!

Cover voor de blijmaak tip van 365 Smiles
Cover De magie van onvergetelijke date thuis

Smiles in je relatie

Een goede relatie met je eigen partner is cruciaal voor jouw goed gevoel en zo is “De magie van Romantische Dates Thuis” ontstaan. In dit boek krijg je op enthousiaste en vrolijke wijze tal van praktische tips om weer echt met je partner te verbinden, opnieuw verleid te worden en de vonken van vroeger terug te vinden. Je leert over de verschillen tussen mannen en vrouwen en hoe jouw krachtige vrouwelijke energie jou onweerstaanbaar maakt! Bovendien staan er 12 volledig uitgewerkte ideeën in voor dates thuis. En oh ja, je leert ook nog hoe je zelfs de meest koele partner kan warm maken voor een romantische date met jou!

Online programma onweerstaanbaar

Onweerstaanbaar – online training

Een exclusief online programma met videotrainingen, interviews met experts interviews, checklists, e-books, …, gaat een stap verder dan het boek. Je leert nog meer over de verschillen tussen mannen en vrouwen en hoe krachtige vrouwelijke energie iedere vrouw onweerstaanbaar maakt en haar zelfbeeld een boost geeft!

Caroline gaat dieper in op boeiende onderwerpen als vrouwelijke energie, communicatie in een relatie, seksuele energie, lichaamstaal om in je kracht te staan en onopvallend te verleiden, koken op je date, make-up en kledij die je doen schitteren, … Bovendien krijg je je tal van originele bonussen om jou nog onweerstaanbaar te maken en je relatie nog beter!

Time2Shine programma

TIME2SHINE is een online trainingsprogramma (+ individuele coachings) voor ondernemende vrouwen  om opnieuw te stralen vol positieve energie en om gezonder en gelukkiger te zijn in al hun rollen. 

Het model is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen tools en technieken. Alles werd door Caroline zelf uitgetest en ze gebruikt deze technieken nog steeds. Nu op haar 56ste voelt ze zich beter dan ooit en ook haar klanten getuigen dat zij door het programma meer positiviteit, plezier en impact in hun leven hebben. Super belangrijk in deze tijden!

In de pers

Geluksgeprek

Boek een lezing

Blog

Maak kennis met Caroline Anseeuw

Caroline is een auteur, coach, spreker, inspirator en ondernemer met een missie om meer smiles en positieve energie in de wereld te brengen. Met haar enthousiaste en vrolijke aanpak inspireert ze vrouwelijke ondernemers om blijer en sterker te worden,  om hun vrouwelijke kracht te omarmen en hun charisma te vergroten.

Caroline is ook een gecertificeerde coach in integrative nutrition en happiness coach en heeft talloze opleidingen gevolgd in persoonlijke en zakelijke groei, empowerment en relaties. Ze is de oprichter van het filantropische project 365 Smiles, waarin ze elke dag een tip deelt om iemand blij te maken.

Ze is de bedenker van online programma’s zoals het programma Onweerstaanbaar om vrouwen te inspireren in hun vrouwelijke kracht te staan en onweerstaanbaar te zijn en de transformerende coachprogramma’s Time2Shine en Time2Smile om ondernemers te helpen opnieuw te stralen vol positieve energie in hun relatie en in hun bedrijf.

Caroline is de auteur van het boek ‘De magie van onvergetelijke dates thuis’ en tal van E-books rond positieve energie.
Ze is een veelgevraagde keynote spreker op online en offline evenementen en woont deeltijds in Geel en deeltijds in Antwerpen.

Naast haar indrukwekkende professionele prestaties is Caroline ook de trotse moeder en plusmoeder van zes geweldige kinderen en de partner van Koen Valgaeren. Haar passie en toewijding om meer positiviteit in de wereld te brengen, is wat haar drijft en inspireert in alles wat ze doet.