GRATIS Webinar

Ontdek dé succesformule voor meer positiviteit, plezier én succes in je leven

Op donderdag 13 april 2023 van 19u – 20u

Gratis webinar - de geluksformule

Iedere keer dat jij de tijd neemt om aan je geluk te werken, wordt je leven een beetje beter.

Caroline Anseeuw

Ontdek hoe jij je goed kan voelen en meer succes kan hebben, elke dag opnieuw!

Ben jij een vrouwelijke ondernemer, een ondernemende vrouw, een vrouwelijke leider en …

 • Ben jij op zoek naar manieren om (positieve) energie in je leven te brengen?
 • Ben jij door de dagelijkse sleur of te veel werk je energie en je vonken verloren?  In jezelf, maar ook in je relatie en in je job?
 • Wil je meer succes in alle domeinen van je leven, inclusief je financiën?
 • Wil je meer plezier en positiviteit ervaren in je dagelijkse routine?

En…

Wil je opnieuw stralen en je goed voelen?

  Dan is dit webinar voor jou!

  Op een enthousiaste en vrolijke manier leer je  Caroline’s magische geluksformule.  Je krijgt interessante inzichten, maar ook vooral tools die je onmiddellijk kan inzetten om je leven een positieve boost te geven.

  Caroline past deze succesformule al jaren toe.  Nu, op haar 57e voelt ze zich beter, gezonder en gelukkiger dan ooit tevoren. Ook bij haar klanten merkt ze fantastische transformaties dankzij deze tools.

  Het mooie is dat als jij je succesformule toepast, dit niet alleen een directe positieve impact heeft op jezelf, maar ook op alle mensen om je heen!

  Of je nu worstelt met stress, onzekerheid of gewoon meer vreugde in je leven wil, dit webinar geeft je de tools die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.

  Dus gun jezelf dit gratis uurtje vol inspiratie en ontdek de sleutel tot meer positiviteit, plezier en succes in je leven!

  Tijdens het webinar kom je meer te weten over:

  • Welke succesformule Caroline al jaren met succes toepast.
  • Hoe je je negatieve gedachten en emoties kunt herkaderen.
  • Welke magische routines van amper 5 minuten jou een positieve boost geven.
  • Hoe je door positieve energie meer succes én geld kan hebben.

  Als je de tips uit het webinar toepast:

  • Weet je hoe jij je eigen succesformule kan maken.
  • Voel je meer positieve vibes, zelfs bij tegenslagen.
  • Ervaar je meer plezier en minder stress.
  • Zal je stralen en positieve energie verspreiden in je gezin, je omgeving, je werk, …
  Gratis webinar - de geluksformule

  Wat zeggen deelnemers over Caroline’s webinars?

  Fantastische sessie, héél inspirerend en met heldere key takeaways die iedereen kan gebruiken. Bedankt Caroline Anseeuw!

  - Veronique Smans

  Het was super. Ik was enorm blij dat ik de online masterclass heb kunnen volgen ondanks drukke agenda. Caroline straalt en is duidelijk een goed voorbeeld….

  - Rita Galland

  Het was echt een leuke én boeiende training. De moeite! Heb al veel trainingen gevolgd, maar toch weer nieuwe dingen kunnen oppikken.  Ik ga meteen aan de slag met de tips en ik ga doen wat je ons hebt geleerd.

  - Mon Peeters

  Super leuk webinar! Dank je wel

  - Catherine Maes

  Caroline, Je gaf dit webinar op je eigen authentieke manier, warm en opgewekt. Ik voelde dat je ons echt wil helpen. Ik was heel geïnspireerd door je webinar!

  - Jackie Sebastiani

  You rocked it, Caroline. Loved it

  - Kelly Riddle

  Maak kennis met Caroline Anseeuw

  Caroline is een auteur, coach, spreker, inspirator en ondernemer met een missie om meer smiles en positieve energie in de wereld te brengen. Met haar enthousiaste en vrolijke aanpak inspireert ze vrouwelijke ondernemers om blijer en sterker te worden,  om hun vrouwelijke kracht te omarmen en hun charisma te vergroten.

  Caroline is ook een gecertificeerde coach in integrative nutrition en happiness coach en heeft talloze opleidingen gevolgd in persoonlijke en zakelijke groei, empowerment en relaties. Ze is de oprichter van het filantropische project 365 Smiles, waarin ze elke dag een tip deelt om iemand blij te maken.

  Ze is de bedenker van online programma’s zoals het programma Onweerstaanbaar om vrouwen te inspireren in hun vrouwelijke kracht te staan en onweerstaanbaar te zijn en de transformerende coachprogramma’s Time2Shine en Time2Smile om ondernemers te helpen opnieuw te stralen vol positieve energie in hun relatie en in hun bedrijf.

  Caroline is de auteur van het boek ‘De magie van onvergetelijke dates thuis’ en tal van E-books rond positieve energie.
  Ze is een veelgevraagde keynote spreker op online en offline evenementen en woont deeltijds in Geel en deeltijds in Antwerpen.

  Naast haar indrukwekkende professionele prestaties is Caroline ook de trotse moeder en plusmoeder van zes geweldige kinderen en de partner van Koen Valgaeren. Haar passie en toewijding om meer positiviteit in de wereld te brengen, is wat haar drijft en inspireert in alles wat ze doet.